Támogassa munkánkat!

Adószámunk: 18306590-1-02 Köszönjük az idei felajánlásokat!
Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

Nemzeti Bor Maraton, jótékonysági akció

"Mosolygó, csillogó szemű félénk apróságok, kötéssel a mellkasukon, betegen a kórházi ágyban, felmentve a tornaóra alól. Szívbeteg gyermekek, akik igazi hősök! A hét minden napján megküzdenek a betegségükkel, bátran elviselik a kórházi élet hosszú és néha fájdalmas pillanatait - ezek a szív legkisebb bajnokai!

 Eljött végre újra a várva várt pillanat! A Szív futóbajnokai közösen a Nemzeti Bor Maraton futóival és szervezőivel, a BSI Futónagyköveteivel egy nem mindennapi programot szerveznek az apró hősöknek! Az ország hat pontján, hat csodálatos helyszínen, a gyaloglás távokon fognak együtt sétálni a szívbeteg gyermekekkel.

 Minden gyermek kéz a kézben a sportolókkal és a futónagykövetekkel, együtt rajtol és ér célba, közösen tesznek meg 400 métert, és ezzel az első lépéseket a gyógyulás felé. 

Egyúttal elindul egy „Szív bajnokai zászló” is útjára május 13-án a hivatalos rajttal, és körbejárja a teljes útvonal mind a 123 települését. Ezt a zászlót minden résztvevő sportoló, világbajnok, olimpikon, a polgármesterek és közéleti emberek ellátják aláírásukkal. Ezt a zászlót a rendezvény befejezését követően árverésre bocsájtjuk és a befolyt összeget a szívbeteg gyerekek javára ajánljuk fel.

 A Nemzeti Bor Maraton szervezői, emellett több érdekes programmal is várják a szívbeteg gyerekeket és családjaikat!

 A Nemzeti Bor Maraton azon helyszínei, ahol a jótékonysági akcióhoz bárki csatlakozhat:

- 2016.05.14. - Szekszárd, Szent István tér

A szívbeteg gyerekek az alábbi linken jelentkezhetnek:
https://docs.google.com/forms/d/193enEMgKkVO2eSuMBBeG2CfsAI0P_i2RpslE2RYsgk0/viewform?c=0&w=1