Támogassa munkánkat!

Adószámunk: 18306590-1-02 Köszönjük az idei felajánlásokat!
Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

Program indul a babákért!

Elindult kampányunk, a Babamentő Program, melynek keretein belül tudással vértezzük fel a szülőket az ellen a tragédia ellen, amit bölcsőhalálnak neveznek a szakmában. Bár rendkívül ritkán fordul elő, amikor bekövetkezik a tragédia, minden másodperc számít.


Mi az a bölcsőhalál?

A bölcsőhalál olyan, szerencsére ritkán bekövetkező tragédia, mely során az addig egészséges csecsemő légzése alvás közben leáll, és azonnali beavatkozás nélkül a baba meghal. Ha azonban idejében észleljük a bajt, azonnal elkezdett és helyesen végzett újraélesztéssel a csecsemő élete megmenthető.

Mit tehetnek a szülők?

Ha leáll a csecsemő légzése, minden másodperc számít. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a szülőket is felvértezzük a megfelelő tudással, mellyel megmenthetik babájukat a bölcsőhaláltól.


A Babamentő Programot azzal a céllal indítottuk el, hogy Önökkel, laikus szülőkkel könnyen elsajátítható módon megismertessük a csecsemő újraélesztésének lépéseit.

Weboldalunk mellett, szervezett tanfolyamok során az elméleti ismereteken túl lehetőséget kínálunk az újraélesztés gyakorlati elsajátítására szimulációs babákon, szakképzett oktatók segítségével.


Előzzük meg a bölcsőhalált!


Jelentkezzen Ön is ingyenes programunkra itt!

Facebook eseményünket itt találja.