Támogassa munkánkat online adományával

Támogatóink

Kezdőlap / Támogatóink

Alábbiakban felsoroljuk főbb támogatóinkat és szeretnék köszönetet is mondani nekik.

Köszönettel:
Szívbeteg Gyerekekért Alapítvány


Crestyle Hungary Kft.

crestylegmbh.com/hu

Cégünk, a Crestyle Hungary Kft. sport funkcionális aláöltözet és bambusz alsó- és sportruházat gyártásával foglalkozik. Gyártásunkból származó minden termékünk ÖKOTEX 100, 1. osztályú minősítéssel rendelkezik, ezért csecsemő és kisgyerekruhának is használható, károsanyagmentes alapanyagból készül. Jelenleg termékeinket Svájcba exportáljuk, de folyamatosan dolgozunk az új értékesítési területek kiépítésén.


LeasePlan

leaseplan.hu

A multinacionális vállalatoknál mindig is szempont volt a társadalmi felelősségvállalás, a közügyekben való aktív részvétel és a rászorulók megsegítése. Nincs ez másképpen a LeasePlan Corporation, a világ piacvezető flottaüzemeltető vállalatánál sem. A 30 országban jelenlévő cég a ChildPlan keretében számos módon és formában igyekszik részt vállalni a gyermekek támogatásában, egészségük és fejlődésük biztosításában. A hazánkban is jelenlévő LeasePlan korábban is kivette részét a ChilPlan tevékenységéből hazai szinten, és teszi ezt most is – idén ősszel közel egymillió forinttal támogatja a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt.


Hauni Hungaria Gépgyártó Kft.

hungaria.hauni.com

A Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. Pécs és Baranya megye egyik legnagyobb iparvállalata. 1994 óta stabil és állandó szereplője a helyi gazdaságnak. A német tulajdonú Körber csoportba tartozó Hauni a gépgyártás nemzetközi élvonalában van, a pécsi üzem magasan képzett munkatársai világszínvonalú berendezésekkel dolgoznak. A társaság folyamatosan növeli a foglalkoztatotti létszámot, elsősorban műszaki végzettségű szakmunkásokat és diplomásokat keresve.


YCO

yco.hu

Fő erősségeink a teljesen egyedi webes arculatokban, és a felhasználó, adminisztrátor és keresőbarát tartalomkezelő rendszerünkben rejlik. Kevés olyan weboldalkészítéssel foglalkozó cég van ma Magyarországon, akik olyan részleteiben foglalkoznak munkáikkal, mint, ahogy az nálunk látható. Fiatalos, dinamikus csapatunk kész minden egyedi igény megvalósítására!

Megszakítás