Támogassa munkánkat online adományával

Pályázat

Kezdőlap / Pályázat

I. Kardiológia készenlét tevékenység ellátása
A Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (a továbbiakban: alapítvány) pályázatot hirdet kardiológiai készenlét tevékenység ellátására Pécs város területén (PTE KK Gyermekgyógyászati Klinika, PTE KK Szülészeti Klinika).

A tevékenységet a gyermekklinika gyermekkardiológia rendelési idején kívül, hétköznap 18 órában, 14 órától másnap 8 óráig, hétvégén és ünnepnapokon 24 órában kell ellátni a mindenkori egészségügyi jogszabályok által meghatározott „készenlét” tartalma alapján. Ennek megfelelően orvosi tevékenységre nem kerül sor, annak megvalósítására a sikeres pályázónak külön szerződést kell kötni az alapítvány működési területén a dél-dunántúlon ügyeleti időben gyermekkardiológiai ellátást biztosító, Pécsi Tudomány Egyetemmel vagy annak közreműködőjével.
A sikeres pályázó kötelezettsége a megkötött szerződés bemutatása a pályázat elnyerésétől számított 30 munkanapon belül. Ennek elmaradása esetén a pályázata érvénytelenné válik.

A sikeres pályázónak a tevékenység ellátásához rendelkeznie kell legalább 2 fő gyermek kardiológus szakorvossal.

A tevékenység ellátásának kezdete 2019. április 1. A szerződést a felek 1 év határozott időre kötik, amely meghosszabbítható.

A tevékenységet az alapítvány közalkalmazottak jogállásról szóló 1992. évi XXXIII. törvényben meghatározott közalkalmazotti bértábla alapján a tevékenységet végző személyekre kiszámított készenléti díj, illetve az alapítvány által a koraszülött mentésben a hétvégekre és ünnepnapokra alkalmazott napi 5000 Ft-os pótlék alapján díjazza.

A sikeres pályázó a tevékenysége ellátása során, annak teljesítése érdekében az alapítvány infrastruktúráját – megállapodás alapján – használhatja.

A pályázatokat cégszerűen aláírt, szkennel formában 2019. 03. 28. napjáig kérjük elektronikusan benyújtani a címre. A pályázatban be kell mutatni a pályázó személyi és tárgyi feltételeit, a tevékenységet végző személyek szakmai alkalmasságát (diploma, szakvizsga stb.), illetve nyilatkozni kell arról, hogy a pályázati kiírásban szereplő feltételekkel az alapítvánnyal a pályázó szerződést kíván kötni, valamint arról, hogy sikeres pályázat esetén külön szerződést kell köt az ügyeleti intenzív gyermekkardiológiai ellátást biztosítóval, vagy közreműködőjével.

II. Közbeszerzési pályázat: EFOP 1.2.1

III. Szívbeteg Gyermekek támogatása pályázat

Alapítványunk pályázatot hirdet szívbeteg gyermekek támogatására. A pályázat célja a rászoruló szívbeteg gyermekek életkörülményeinek javítása (a gyógyuláshoz szükséges feltételek, pl. gyógyszerek, gyógytorna, segédeszközök megvásárlása).

A pályáztatás részletes menetét itt találja.

Megszakítás